Τρόποι παραγγελίας

Σας ευχαριστούμε που μας επιλέξατε για την παραγγελία σας. Είμαστε στη διάθεσή σας τόσο πριν όσο και μετά την παραγγελία σας, παρέχοντας άριστη υποστήριξη τηλεφωνικά ή/και ηλεκτρονικά.

Οι τρόποι παραγγελίας είναι οι ακόλουθοι:

  • Τηλεφωνικά: Με ένα απλό τηλεφώνημα στο 210.2847581
  • Ηλεκτρονικά:Απευθείας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα,ή μέσω email στο info@auto-center.com.gr
  • Στο κατάστημα μας
Στην περίπτωση παραγγελίας μέσω email παρακαλούμε να μας δώσετε τα πλήρη στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) καθώς και τα φορολογικά σας στοιχεία εφ’όσον επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το www.auto-center.com.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:
1. Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.
2. Με Τραπεζική Κατάθεση στους λογαριασμούς:
3. Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα στο κατάστημά μας
(απευθείας χρέωση) 
4. Με μετρητοίς στο κατάστημά μας
Επίσης στο www.auto-center.com.gr σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον μας διαθέσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.
ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Η εταιρεία www.auto-center.com.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων.Ενδεικτικά το ελάχιστο κόστος αποστολής για μικρά δέματα (έως 2 κιλά) είναι 4,00€ και το κόστος αντικαταβολής 3,50€. Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος). Η αποστολή των παραγγελιών μπορεί να γίνει με ταχυμεταφορική εταιρεία και με μεταφορικές εταιρείες όταν το μέγεθος και το βάρος είναι ιδιαίτερα μεγάλα. Οι αποστολές με ταχυμεταφορά (courier service) των παραγγελιών γίνεται από τις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (Πόρτα-Πόρτα).
Για την καλύτερη και την εγκυρότερη ενημέρωσή σας το ακριβές κόστος αποστολής των προϊόντων σας το ανακοινώνουμε τηλεφωνικά ή με e-mail πριν την αποστολή τους.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή απορία.
Auto Center

Share this Post!

About the Author : Νίκος Δανιήλ

0 Comment