Οροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ auto-center.com.gr

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H Ιστοσελίδα autocenter.com.gr αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης Auto Center Ν.Δανιήλ που εδρεύει στη ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΠΕΥΚΩΝ 64 Τ.Κ 14451 Τηλ: 2102847581

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Σύμφωνα με την εφαρμογή από 25/05/2018 του νέου Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Όταν κάνετε μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο θέλετε), την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

“Καταχωρώντας τα στοιχεία σας στην φόρμα παραγγελίας συμφωνείτε προκειμένου αυτά τα στοιχεία να χρησιμοποιηθούν για να εξυπηρετηθεί από την επιχείρηση μας η παραγγελία σας”.

Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή και ολοκλήρωση  τις παραγγελία σας. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους, εκτός αν αυτό επιβληθεί από κάποια Δημόσια Αρχή (δικαστήριο κλπ.).Επίσης η επιχείρηση μας  δεν θα χρησιμοποιήσει ποτέ τα στοιχεία σας για την αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων ή προώθηση προϊόντων μέσω email,τηλεφώνου η οποιουδήποτε άλλου τρόπου. 

ΤΟ ΠΩΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ

Τα προϊόντα που πωλούνται από την Ιστοσελίδα autocenter.com.gr, έχουν επιλεχτεί με αυστηρά κριτήρια. Τα χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας “κλικ” στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@autocenter.com.gr ή τηλεφωνικά στο 210-2847581. Η δυνατότητα αυτή σας προσφέρεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, το autocenter.com.gr σας διαθέτει τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

1. Με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα.

2. Με Τραπεζική Κατάθεση στους λογαριασμούς:

ΕΘΝΙΚΗ:

3. Με πιστωτική κάρτα στο κατάστημά μας
(απευθείας χρέωση ή άτοκες δόσεις)

4. Με μετρητοίς στο κατάστημα μας

Επίσης στο autocenter.com.gr σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον μας διαθέσουν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

ΤΡΟΠΟΣ – ΧΡΟΝΟΣ – ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η εταιρεία autocenter.com.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες σε όλη την Ελλάδα. Τα έξοδα αποστολής ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο, το μέγεθος και το βάρος των αντικειμένων. Οι παραγγελίες αποστέλλονται μέσα σε 1-3 εργάσιμες ημέρες (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος). Η αποστολή των παραγγελιών μπορεί να γίνει με ταχυμεταφορική εταιρεία και με μεταφορικές εταιρείες όταν το μέγεθος και το βάρος είναι ιδιαίτερα μεγάλα. Οι αποστολές με ταχυμεταφορά (courier service) των παραγγελιών γίνεται από τις Ταχυμεταφορές ΕΛΤΑ (Πόρτα-Πόρτα).

Για την καλύτερη και την εγκυρότερη ενημέρωσή σας το ακριβές κόστος αποστολής των προϊόντων σας το ανακοινώνουμε τηλεφωνικά ή με email πριν την αποστολή τους.

ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάτω από κάθε προϊόν συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%) αναλόγως της κατηγορίας του είδους.  Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες στην αποθήκη μας, ενώ το autocenter.com.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 10 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων .

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος είδος κλπ).

Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτές επιστροφές που αφορούν ειδικές παραγγελίες σας, όπως για παράδειγμα καλύμματα,κουκούλες,κ.α.

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μέσω e-mail autocenter.com.gr, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

ΠΕΥΚΩΝ 64 Τ.Κ 14451 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ Τηλ: 2102847581

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

ΔΙΑΦΟΡΑ

1. Ανωτέρα βία: Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπo αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

2. Ευθύνη autocenter.com.gr: To κατάστημα δεν ευθύνεται για ελαττώματα ή κακή ποιότητα των προϊόντων που διαθέτει στους πελάτες του. Όλα τα προϊόντα παραλαμβάνονται από τους προμηθευτές συσκευασμένα. Στην περίπτωση που στις παραδιδόμενες ποσότητες αποδεδειγμένα ανευρεθεί ελαττωματικό προϊόν διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής του με δυνατότητα αντικατάστασής του με δικά σας έξοδα αποστολής από εσάς προς εμάς και δικά μας έξοδα αποστολής από εμάς προς εσάς.

3. Τροποποίηση των όρων του παρόντος: Το autocenter.com.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τoυς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών. H εταιρία www.autocenter.com.gr αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει το παρόν κείμενο για οποιαδήποτε αλλαγή ή προσθήκη στους όρους.